Julkisiin tiloihin Tietoa gerflorista

"GERFLOR"

JOHTAVA VINYYLILATTIOIDEN VALMISTAJA

Gerflor on tunnettu ja johtava vinyylilattioiden valmistaja. Luomme, valmistamme ja markkinoimme innovatiivisia, laadukkaita ja ympäristöystävällisiä lattiaratkaisuja. Tuotteemme ovat esillä jo yli sadassa valtiossa ja kehitämme koko ajan toimintaamme uusille markkinoille.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET RATKAISUT

Gerflor on ympäristöystävällinen lattianpäällystevalmistaja. Kaikki Gerflorin tuotantopaikat ovat ISO14001 sertifioituja. Olemme asettaneet itsellemme korkeimmat standardit mitä tulee ympäristön huomioon ottamisessa. Gerflor käyttää kierrätettyjä materiaaleja kaikissa tuotemallistoissa. Uuden ajan irtoasennustuotteet vähentävät liimojen käyttöä, joka helpottaa myös elinkaaren lopussa tuotteiden kierrätettävyyttä. Lisänä tuotteitamme on helppo ylläpitää.

RYHMÄ MONIOSAAJIA

Gerflorin vahvuudet voidaan jaotella seuraavanlaisesti:


• Arkkitehtuuri

• Sisustus

• Urheilu

• Tekniikka

Näiden yhdistäminen tekee meistä vahvan ja ainutlaatuisen moniosaajan.

SITOUTUNUT JA KOKENUT TEAM

Meidän suurin vahvuus on meidän työntekijät. Työntekijöiden sitoutuneisuus ja innokkuus ovat meidän suurin etu. Gerflorin työntekijät ovat olennainen osa Gerflorin brändiä.

ASIAKKAIDEMME ONNISTUMINEN ON INTOHIMOMME

Brändimme on lupauksemme ja se kasvaa antamalla myönteisiä kokemuksia erityisesti asiakkaillemme, osakkaille ja työntekijöillemme ympäri maailmaa. Vahvistamme lupauksemme päivittäin ennakoimalla ja täyttämällä kuluttajien, suunnittelijoiden, asentajien ja jälleenmyyjien tarpeet. Se myös painostaa meitä toimittamaan parhaan laadun ja kilpailukyvyn varmistaaksemme asiakkaidemme onnistumisen kaikissa projekteissa.

 

In 2018, Saint-Julien hospital (France) chose our Premium Compact flooring solution as well as SPM solutions #Decochoc and #EscortPVC, perfectly adapted for doors and handrails protection to enhance performance and safety!
The Myst Gym Club in Madrid looks like a night club: flashy neon lights, resistant floor and people gathered to sweat together! #gerflor #sports #creation #signature #vinyl #floor #gym #madrid #blue #treadmills
The Myst Gym Club in Madrid looks like a night club: flashy neon lights, resistant floor and people gathered to sweat together! #gerflor #sports #creation #signature #vinyl #floor #gym #madrid #blue #treadmills